Livrare

Comenzile sunt livrate prin curier rapid prin intermediul DPD Romania , iar costul livrarii incepe de la 19 lei si variaza in functie de fiecare vanzator in parte (va rugam sa cititi termenii si conditiile vanzatorului)

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la domiciliul clientului sau conform orarului de lucru al curierului.

Plata se poate face ramburs la curier, virament bancar (OP) sau plata cu cardul (doar la anumiti furnizori)

Dupa plasarea comenzii veti primi un sms pentru confirmare si un alt sms cand coletul va fi predat curierului. Puteti urmari orice status al comenzii prin alegerea de notificari push sau alerte sms. 

Pentru detalii despre comanda, modificari sau anulare, va rugam sa sunati si la numarul noastru de suport 0371900033.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia.

ATENTIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derularii comenzii, la o comandă neridicată sau anulata de cumparator, ne rezervam dreptul de a sista livrarea comenzilor ulterioare. In cazul in care nu ridicati coletul intr-o situatie, nu vom mai efectua nicio livrare ulterioara catre dvs. cu ramburs, plata comenzilor urmatoare putendu-se face doar in avans in avans: online cu un card bancar sau prin transfer bancar.

!!! BazarulOnline.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii !!!