Returnare

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. 

Nici ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, in acest caz se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.

Furnizorii nostri fac toate eforturile in a-ti prezenta cat mai corect culorile produselor prezente poze. Totusi nuanta culorii produsului pe care il vizionezi are mare legatura cu specificatiile tehnice ale monitorului pe care este afisat. De aceea, nuanta produsului poate sa difere in limite minime de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.

Descrierea marimilor dintr-un pachet este orientativa. Nu ne asumam diferente minore dintre descriere si realitate. Insa incercam sa facem tot posibilul de a scrie exact marimile din pachet.

Consumatorul are dreptul de returna produsul fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produselor conf. O.U.G. 34/2014.

In cazul in care doriti efectuarea unui retur, acesta se anunta telefonic, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la vanzator in termen de maxim 14 zile. De asemenea, trebuie mentionata solicitarea de a fi inlocuite produsele sau de returnare a banilor. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate numai in cazul in care au eticheta intacta si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, pete etc.). 

Valoarea produselor inlocuite va fi egala sau mai mare cu cea a produselor returnate. Nu se admite pentru produsele returnate alegerea unui alt produs cu valoare mai mica si restituirea diferentei, situatie in care optati pentru inlocuirea cu un produs cu aceeasi valoare sau restituirea intregii sume.

In cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc acestea nu mai pot fi schimbate. In aceasta situatie, contravaloarea produselor va fi virata in contul dvs. bancar.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de https://bazarulonline.ro nu se returneaza.

Pentru returul banilor, acestia vor fi rambursati in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului.

Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului fara costurile de livrare. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa ne comunicati decizia de returnare. Puteti face acest lucru folosind una din urmatoarele cai de comunicare:

• Telefonic 0371900033;